Arkivens dag 2021 Jonsered

Arkivens dag är en dag som ordnas av arkivinstitutioner över hela landet med en ny tema varje år men det är alltid andra lördagen i november och samtliga evenemang har gratis inträde.

Föreningsarkivet i Sydvästra Götaland ordnar ett evenemang som flyttar mellan våra upptagningskommuner (Ale, Härryda, Kungälv, Mölndal, Partille och Öckerö). Förutom att öka medvetenhet och förståelse om föreningsarkivens uppdrag och tjänster, använder vi dagen som ett tillfälle att samverkar med andra föreningar för att visa upp kulturarvet och civilsamhällets verksamheter i vårt upptagningsområde.

Lördag 13 november 2021 firar vi Arkivens dag i Jonsered Idrottsföreningens klubbhus, Jons väg 23, 433 75 Jonsered.

Evenemanget ska även livesändas vi Youtube. Länken finns här och den kan även ses via inbäddningen nedan.

Mer information finns här.